Hotel

Sprejem

Naše glavno vodilo je skrb za kakovost storitev in seveda za dobro počutje naših gostov. Receptorji vas bodo v kateremkoli času (24/7) prijazno sprejeli in vam ponudili informacije o Mariboru, njegovi okolici in o nastanitvi v hotelu. V prijetnem in mirnem ambientu lobija boste lahko najprej sproščeno posedeli, se okrepčali s kavico ali drugimi napitki in preko brezplačnega internetnega dostopa (WiFi hotspot) izmenjali sporočila in poklepetali z družino, prijatelji ali sodelavci.

Sprejem

Naša recepcija tekoče spremlja pomembnejše aktualne in bližajoče se dogodke v mestu in bližnji okolici in če boste želeli, vam bo vedno na voljo informacija, kam, kdaj in kako v Mariboru. Tudi če še niste v hotelu in šele iščete informacije o dogodkih ali nastanitvi, vam bomo z veseljem pomagali. Čeprav morda šele razmišljate o prihodu v Maribor, je zdaj najboljši trenutek, da nas pokličete ali nam napišete sporočilo, saj vam lahko pravočasne informacije olajšajo načrtovanje.

Naj vam prišepnemo še nekaj: za nekatere prireditve imamo z organizatorji dogovor o posebnih pogojih bivanja za udeležence, zato nikar ne odlašajte s klicem, saj vas lahko drugi prehitijo in zapolnijo sobe.

 

Pričakujemo vas na: 
T: +386 (0) 2 42 16 410
E: info@hoteltabor-maribor.si
skype: hotel.tabor.maribor